Статті

Друк

Відкрита лекція міжнародного консультанта в галузі освітніх вимірювань Давіда Зіглера

Автор: Микитенко Павло. Posted in Новини

100 343925 вересня 2013 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова у залі Наукової бібліотеки центрального корпусу відбулися лекції міжнародного консультанта Давіда Зіглера на теми:
1. Система моніторингу якості освіти Ізраїлю.
2. Стандартизоване тестування в Ізраїлі.

Організаторами проведення лекцій виступили Центр моніторингу якості освіти НПУ імені М.П. Драгоманова та Альянс Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні USETI.
Лекції Давіда Зіглера відвідали магістранти спеціальності «Освітні вимірювання», аспіранти, докторанти, викладачі Інституту інформатики та інших інститутів університету.
100 3466

100 3448

Під час лекцій слухачі ознайомились із системою стандартизованого тестування в Ізраїлі, а саме, як воно проводиться у цій країні, які виникають проблеми при складанні тестів, скільки учнів одержують атестат про повну середню освіту; про необхідність реформування тестів; яка реакція істориків і письменників Ізраїлю щодо тестування в цілому та багато іншого.
У ході лекцій Давід Зіглер відповів на усі запитання слухачів. Директор Центру моніторингу якості освіти В.П. Сергієнко висловив подяку американському міжнародному консультанту за проведені лекції та подарував на пам’ять гостю з Ізраїлю буклет про наш університет.